Salesforce voor uw branche

CRM voor manufacturing, zakelijke dienstverlening, onderwijs, energie, groothandel en non-profit

CRM voor de
zakelijke markt

Converteer klanten door ze op het juiste moment, de juiste campagne via het juiste kanaal te sturen met Salesforce CRM. Cobra CRM helpt u een 360° klantbeeld te creëren en uw marketing-, sales- én serviceprocessen te optimaliseren. Zo heeft u meer grip op uw targets en bent u beter voorspelbaar om inkoop- en productieprocessen te stroomlijnen. 

CRM voor onderwijs

Als u potentiële studenten bereikt met de juiste informatie op het juiste moment, kiezen ze voor uw onderwijsinstelling. Cobra CRM helpt de wervingsprocessen te stroomlijnen met Salesforce Education. Zo verhoogt u de tevredenheid van uw studenten. Hetzelfde kunnen we realiseren voor uw alumni.

Zakelijk

Met de marketing automation van Salesforce wordt uw bedrijf succesvoller én winstgevender. Ontdek wat Salesforce voor uw bedrijf kan betekenen!

CRM voor
non-profit

Realiseer een 360° klantbeeld om uw leden of donateurs te bereiken en behouden met Salesforce CRM voor non-profit. Cobra CRM helpt uw wervings- en retentieprocessen te optimaliseren, zodat u uw goede werk kan voortzetten en uitbouwen.

Non-profit

Wil jij groeien als Non-profit organisatie? Neem dan met ons contact op over de mogelijkheden.

De digitale transformatie voor klantgerichte processen begint met customer relationship management.