CRM voor de zakelijke markt

Stroomlijn uw marketing, sales én service met Cobra CRM en Salesforce

Succesvol klanten binnenhalen en behouden begint met Customer Relationship Management

Prospects overtuigen van uw toegevoegde waarde en ze converteren naar loyale klanten of zelfs ambassadeurs: het vergt een 360° klantbeeld én een perfecte alignment tussen marketing, sales én service. Alleen dan kunt u op het juiste moment, de juiste (potentiële) klanten, met het juiste aanbod en via het juiste kanaal benaderen. Alleen dan weet u welke leads het best scoren en hoe u ze kunt overtuigen. En alleen dan kunt u de verwachtingen van uw klanten overtreffen.

Het antwoord: Salesforce, geïmplementeerd door Cobra CRM

Breng de relaties met uw (potentiële) klanten naar een hoger niveau met Salesforce, geïmplementeerd door Cobra CRM. Wij zetten de Customer Journey van uw klanten centraal, bekijken uw processen, nemen uw werknemers mee in het verandertraject en zorgen dat de oplossing volledig aansluit op uw organisatie. Ook integreren we andere oplossingen die u gebruikt om een 360° graden klantbeeld te creëren. Zo bent u binnen enkele dagen of weken operationeel met Salesforce, zodat u meer klanten binnenhaalt en ze tevreden houdt.

Customer Journeys

De Customer Journey geeft u inzicht wanneer u welke klant met welke informatie het best kunt benaderen. Cobra CRM zorgt dat deze informatie wordt verzameld op een centrale plek, zodat de basis wordt gelegd voor een 360° klantbeeld in Salesforce.

Betere conversie

Behaal betere conversie door uw salesfunnel inzichtelijk te maken en de waarde van uw leads te voorspellen met Salesforce. Cobra CRM helpt om de potentie van uw klanten en verdere opvolging inzichtelijk te maken, zodat u uw salesfunnel kunt optimaliseren.

Hogere tevredenheid

Het 360° klantbeeld stelt customer service in staat om de juiste ondersteuning te bieden aan uw klanten. Met Service Cloud weten servicemedewerkers direct wie belt en waarover de vraag zal gaan, zodat de klant binnen één telefoongesprek naar tevredenheid is geholpen.

84% van de klanten vindt de ervaring met een bedrijf net zo belangrijk als het product of de dienst. U creëert de beste ervaring als u de klant kent.’

Zakelijke CRM oplossingen voor diverse branches

CRM wholesale
Cobra CRM biedt ook CRM wholesale oplossingen. Het is onder andere mogelijk de belangrijkste gegevens van een klant te raadplegen en of te wijzigen. Denk hierbij aan stamgegevens van relaties en contactpersonen, openstaande posten, offertes, orders, documenten, prijsafspraken en bezoekafspraken. Met CRM wholesale kan er door een betere samenwerking en snellere informatie-uitwisseling efficiënter gewerkt worden.

CRM automotive
Op zoek naar een passende CRM oplossing voor de automotive sector? Cobra CRM implementeert ook CRM systemen voor de automotive branche. We helpen je bij het zoeken van een oplossing en verbeteren van je marketing, verkoop en klantenserviceproces. Met name door mee te denken over je proces en dat vervolgens te automatiseren.

CRM energy
Cobra CRM helpt ook de energy sector het meeste uit Salesforce te halen. Energiebedrijven blijven met CRM energy flexibel en besparen tijd. Alle gegevens uit applicaties van anderen kunnen via interfaces gekoppeld worden aan het CRM systeem. Klantgegeven, technische informatie of factuurgegevens worden gestructureerd weergegeven en gegevens van de financiële of inkoopafdeling worden moeiteloos in de CRM software geïntegreerd.

CRM consultancy
Het CRM consultancy systeem is eigenlijk alles wat je als klantgerichte organisatie nodig hebt om relaties optimaal te beheren. Het maakt de team coördinatie, het takenbeheer en de gemeenschappelijke projectwerkzaamheden efficiënter.

Customer Journey

Prospects en klanten hebben een specifieke uitdaging waarvoor ze op zoek zijn naar een oplossing. Uw oplossing. Maar hoe zorgt u dat u in beeld komt bij uw ideale klant? Welke kanalen gebruikt u hiervoor en hoe volgt u leads op zodat ze daadwerkelijk converteren naar tevreden klanten?

Cobra CRM helpt uw organisatie met het in kaart brengen van de Customer Journey voor een succesvolle implementatie van Salesforce CRM. Zo weet u precies waar u uw klanten kunt vinden, hoe u die informatie opslaat en kunt gebruiken om ze in hun reis te begeleiden, uiteraard met uw product of dienst als eindbestemming.

CRM Implementatie en Digitale Transformatie

Salesforce, bestaande uit verschillende modules zoals Marketing Cloud, Sales Cloud en Service Cloud, helpt u uw processen te digitaliseren en een 360° klantbeeld te creëren. U heeft inzicht in contactvoorkeuren, geschiedenis en conversies van marketingcampagnes. Maar ook ontvangt u verkoopwaarschuwingen, kunt u inspelen op voorspellende leadscores op basis van Artificial Intelligence (AI) en maakt u beslissingen op basis van realtime data.

Cobra CRM helpt u het meeste uit Salesforce te halen. Tijdens de workshop bekijken we hoe uw processen zijn ingericht en hoe die geoptimaliseerd kunnen worden. Vervolgens zorgen wij dat het systeem daarop aansluit. Ook nemen we management en gebruikers mee in de verandering van de processen en ingebruikname van Salesforce. Zo bereikt u de juiste klanten op het juiste moment via het juiste kanaal met de juiste boodschap.

Marketing Support, Datakwaliteit en -verrijking

Speciaal voor de marketingafdeling bieden we naast Salesforce Marketing Support. U wilt kwalitatieve leads verzamelen en met het juiste marketingmateriaal uw salesteam kunnen ondersteunen, maar hoe verzamelt u gegevens over uw leads en hoe verhoogt u de kwaliteit van uw huidige klantdata? Hoe gebruikt u die data om uw leadfunnel te vullen en persoonlijke campagnes op te zetten met dynamische, tijdgebonden content?

Onze marketingconsultants denken met u mee: wij geven advies over marketingcampagnes, hoe u de juiste klant op het juiste moment via het juiste kanaal met de juiste boodschap bereikt. Dat doen we op basis van data. Daarom geven we u ook advies over uw datakwaliteit, wat u kunt doen om die te verbeteren en te verrijken.

Is het allemaal te veel werk voor de mensen van uw team? Wij nemen graag tijdelijk plaats, zodat u weer op snelheid komt en zelf uw doelstellingen kunt behalen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?