Succesvolle cases

Verschillende bedrijven gingen u voor in de samenwerking met Cobra CRM en de succesvolle uitrol van CRM

Curio
Lees hoe Curio met Salesforce meer grip krijgt op de werving van studenten, informatie over relaties en stakeholders slimmer beheert en de communicatie met studenten verbetert.
lees meer
E-mails personaliseren met Marketing Cloud
Network 2819
Ontdek in deze case hoe Network 2819 de communicatie en dienstverlening voor haar abonnees persoonlijker heeft ingericht met Salesforce Nonprofit Cloud en Marketing Cloud.
lees meer
ROCMN
Welke route leggen studenten af voordat ze zich aanmelden bij je opleiding? Lees in deze case hoe ROC Midden Nederland grip op die vraag heeft gekregen met Salesforce.
lees meer
Hogeschool van Amsterdam
Lees hoe de Hogeschool van Amsterdam internationale studenten ondersteunt door ze op het juiste moment te voorzien van de juiste informatie via het juiste kanaal.
lees meer
Ten Cate Grass
TenCate Grass
TenCate Grass wil haar marktaandeel vergroten en slimmer inspelen op wensen van klanten en leveranciers. Daarom ontwikkelden ze in samenwerking met Cobra CRM een Salesforce-template dat wereldwijd uitgerold kan worden bij de verschillende business units van de organisatie.
lees meer
TigerTurf
In deze case lees je hoe TigerTurf de stap heeft gezet naar datagedreven verkoop en ontdek je hoe ze hun leadgeneratie, verkoopkansen en cashflow beter kunnen voorspellen.
lees meer
Hogeschool van Utrecht
Ontdek hoe HU in de coronaperiode met Salesforce in korte tijd meer dan 400 virtuele sessies organiseerde voor toekomstige studenten, om ze te helpen bij hun studiekeuze.
lees meer
ENGIE
In deze case vertelt Leon ten Hove van ENGIE hoe zijn organisatie een eenduidig beeld van klanten heeft gecreëerd met Salesforce Sales Cloud, Service Cloud en Marketing Cloud.
lees meer
Greenfields
In deze case lees je hoe Greenfields dankzij Salesforce nu efficiënter en op basis van data zijn keuzes, maakt om kosten te verlagen en klanttevredenheid en omzet te verhogen.
lees meer
Capital value
Hoe stroomlijn je relatiebeheer en het delen van kennis als je organisatie flink groeit? Lees in dit verhaal hoe Capital Value dat voor elkaar heeft gekregen met Salesforce.
lees meer