Cobra CRM wederom partner van het jaar van softwaregigant Salesforce

13 juli 2022, Zwolle | Cobra CRM uit Zwolle werkt sinds 2014 nauw samen met Salesforce uit San Francisco (Amerika) om klanten in zowel binnen- als buitenland te helpen hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dat doet Cobra CRM zo goed, dat ze dit jaar in Lissabon voor de tweede keer op rij tot Salesforce partner van het jaar voor EMEA (Europa, Midden Oosten en Afrika) zijn verkozen. “Een enorme eer”, vertelt Arne van Veen (mede-eigenaar Cobra CRM) hierover. “Vooral omdat deze prijs met name is gebaseerd op de relatie met onze klanten, de groei die we doormaken, de professionalisering van ons bedrijf en de uitstekende beoordelingen van klanten op het werk wat we voor hen doen”.

Elk jaar worden er door Salesforce prijzen uitgedeeld voor bedrijven die op de meest succesvolle en innovatieve manier organisaties weten te ondersteunen met het optimaliseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen. Cobra CRM werkt voor commerciële bedrijven, non-profit instellingen als onderwijs organisaties. De verkiezing partner van het jaar 2022 is met name gebaseerd op de samenwerkingen met onder andere de Hogeschool Utrecht, Landstede Groep, de Universiteit van Tilburg, ROC Midden Nederland en Aventus om bedrijfsprocessen rondom studentwerving, alumni beleid en LLO (leven lang ontwikkelen) zo efficiënt en effectief mogelijk in te richten.

Digitalisatie is leidend

“De consumenten behoefte is in de afgelopen jaren enorm ontwikkeld”, vertelt Vincent Revenboer (oprichter en mede-eigenaar bij Cobra CRM). “De ontwikkeling van internet, de invloed van data en de 24/7 maatschappij betekenen voor organisaties en bedrijven dat ze moeten blijven innoveren. Klanten en afnemers verwachten namelijk steeds meer van organisaties op het gebied van beleving, personalisatie en interactie en wij kunnen hen daar mee helpen. Niet alleen onderwijs behoort tot onze klantportfolio, we hebben ook een groot aantal mooie non-profit en B2B organisaties waar we nauw mee samenwerken”.

Zwolle in het DNA

Cobra CRM is een echt Zwols bedrijf en een groot aantal van haar werknemers is woonachtig in Zwolle. Toen het bedrijf onlangs uit haar jasje groeide stond de plaats waar het nieuwe kantoor moest vestigen dan ook niet ter discussie. “Zwolle is vermengd met het DNA van Cobra CRM en het uitzicht op de Peperbus is dan ook voorwaardelijk voor een fijne werkplek”, vertelt Arne van Veen daarover. In afwachting van de realisatie van een eigen kantoor op de vijfde verdieping van The Major in Zwolle is Cobra CRM sinds juni tijdelijk gevestigd op de 8e verdieping. Interesse in wat Cobra CRM voor uw bedrijf kan betekenen, of benieuwd naar ons uitzicht op de stad? Kom eens langs voor een kop koffie!

Wilt u weten hoe Cobra CRM in staat is om de customer journey van uw (potentiële) studenten, deelnemers of klanten zo goed mogelijk vorm te geven? Lees de ervaringen van Cobra CRM’s klanten.