We komen graag met je in contact!Mogen de processen binnen jouw organisatie ook wel wat minder stroperig?

Maak vrijblijvend een afspraak

Wij hebben ruime ervaring met onderwijs en zijn trots op alle mooie implementaties die we in binnen- en buitenland hebben mogen realiseren.

In de afgelopen jaren hebben we in de wervingsfase (online) events voor onze klanten mogen realiseren, geholpen bij de registratie van bezoekers en vooral bijgedragen aan het meetbaar maken van de effectiviteit van alle inspanningen. In het verlengde daarvan hebben we  geholpen om het aanmeldproces meer gebruiksvriendelijk, eenvoudiger en meetbaar te maken. We dragen daarbij concreet bij aan het omzetten van aanmeldingen naar inschrijvingen. In de praktijk blijkt namelijk vaak dat slechts de helft van alle aanmelders uiteindelijk in de schoolbanken belandt.

Ook relatiebeheer is een actueel onderwerp binnen het onderwijs. Wij helpen onze klanten het fundament te leggen voor het datagedreven en succesvol starten met het aanbod van contractonderwijs en/of maatwerktrajecten.

Je leest het al, wij zijn enorm enthousiast over het werken met en in het onderwijs. We vertellen je dan ook graag meer over onze ervaringen en de mogelijkheden die het jouw organisatie biedt.