Sales Cloud

Beheer en werf klanten, leden, studenten of donateurs met de nummer 1 CRM oplossing van de wereld. Volg de ontwikkelingen en doelstellingen in realtime. Verspil geen tijd aan grote hoeveelheden spreadsheets en e-mails. Werk simpel samen als 1 team en groei sneller, zelfs als je onderweg bent.

Marketing Cloud

De behoeftes van de klanten, leden of studenten veranderen voortdurend. Je wil als marketeer hierop kunnen inspelen door je doelgroep te benaderen met zeer relevante en aantrekkelijke informatie via email, mobiel, social media of een combinatie hiervan. Eenvoudig aanmaken, automatiseren en volgen de resultaten van een campagne via verschillende marketing kanalen.

“Laat je bedrijf/organisatie groeien”

“Vind, luister naar en verbind met je klanten”

Platform Cloud

Met het Salesforce1 Platform is het mogelijk snel uitgebreide zakelijke apps te ontwikkelen en uit te rollen. Het bouwen van apps werkt een stuk sneller en eenvoudiger dan met traditionele ontwikkeling.

Service Cloud

Als je communiceert met je klanten zullen ze versteld staan over je volledige en bijgewerkte overzicht van elk contactpunt dat ze met jou hebben gehad. Je kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag en via elk kanaal je bestaande klanten bedienen.

“Snel maken en uitvoeren van elk bedrijfsproces in de Cloud”

“Maak indruk op je bestaande klanten”

Vraag een gratis 30 dagen trial aan via Salesforce.com

Zij kozen reeds voor Salesforce en Cobra CRM