Inrichten Salesforce CRM

Cobra CRM zorgt voor een volledige implementatie van Salesforce, van basisfunctionaliteit voor een enkel bedrijfsproces tot een volledige ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Samen met u kijken wij naar uw vraagstuk en behoeftes en zorgen dat Salesforce goed en effectief wordt ingericht voor de optimale resultaten.

Integratie Salesforce CRM

In uw organisatie draaien verschillende applicaties. Salesforce biedt standaard uitgebreide integratie mogelijkheden. Zodoende is het uitwisselen van data met bestaande applicaties vaak zonder hoge investering mogelijk. Of het nu gaat om een ERP pakket, boekhoudsysteem, websurveys of software voor evenementenorganisatie. Cobra CRM zorgt waar nodig voor het opzetten van de architectuur, projectmanagement en het daadwerkelijk programmeren.

Training Salesforce CRM

Praktijk gerichte opleidingen gericht op een specifieke doelgroep
Wij verzorgen op maat gemaakte trainingen voor Salesforce CRM aangepast aan uw bedrijfsprocessen en inrichting. Enkele voorbeelden zijn basis Salesforce CRM, geavanceerde Salesforce CRM, leadmanagement, campaign management en rapportage & dashboards voor onder andere verkoopmanagers, marketing managers, support managers en account managers.

Support Salesforce CRM

De implementatie van Salesforce als een oplossing is nog maar het begin van de reis
Een live omgeving die voortdurend wordt gebruikt, met drie updates per jaar en groeiende wensen is effectieve ondersteuning net zo belangrijk. Cobra CRM draagt zorg voor maximale ondersteuning, support en advies. Om de ondersteuning te kunnen leveren die past bij uw situatie bieden wij u een flexibel uren abonnement.

Deze bedrijven kozen reeds voor Cobra CRM