Kennissessie Salesforce Manufacturing

Tijdens deze kennissessie op 25 mei delen we onze kennis over Salesforce en vertellen maakbedrijven over hun ervaringen met het platform.

Wat kan Salesforce voor een organisatie in de maakindustrie betekenen? En welke ervaringen hebben andere organisaties met het platform? Op donderdag 25 mei krijg je de uitgelezen kans om te leren wat Salesforce voor je organisatie kan betekenen.

Tijdens deze inspirerende middag deelt TenCate – maakbedrijf in kunstgras – haar ervaringen met Salesforce. Ze vertellen hoe het platform hen heeft geholpen om grip te krijgen op cruciale sales- en marketingprocessen en welke lessen zij hebben geleerd bij de implementatie en adoptie van het platform.

Je maakt ook kennis met de mogelijkheden van Salesforce Manufacturing. We laten zien waarom de tooling volledig is afgestemd op het moderne maakbedrijf en hoe jouw organisatie er succesvol mee kan zijn. En we geven we je in een inspiratiesessie enkele praktische tips en handvatten voor een succesvolle adoptie van Salesforce in je organisatie.

Tijdens de afsluitende borrel heb je bovendien volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met andere organisaties uit de maakindustrie.

Programma

14:30 – 15:00 Ontvangst met koffie/thee

15:00 – 15:05 Welkomstwoord Cobra CRM

15:05 – 15:45 Presentatie Salesforce: Manufacturing Cloud in de praktijk

15:45 – 16:15 Inspiratiesessie Cobra: Hoe krijg je de organisatie mee? Een aanpak voor adoptie, training en succesmanagement die werkt

16:15 – 17:00 Klant aan het woord: TenCate en de lessons learned van 10 jaar werken met Salesforce

17:00 – 18:00 Afsluitende borrel

We ontvangen je graag op 25 mei tussen 14.30 en 18.00 uur. Schrijf je snel in om jouw plek te reserveren!

Aanmelden