Onderwijs

De Salesforce onderwijsspecialist voor Nederland

‘S WERELDS NUMMER 1 CRM VOOR ONDERWIJS

Salesforce  investeert fors in onderwijs met de ontwikkeling van Higher Education Data Architecture (HEDA). Dit is een moderne CRM architectuur, specifiek ontworpen voor het onderwijs.

Salesforce biedt in samenwerking met Cobra CRM zodoende een platform om contact te onderhouden met studenten op een nieuwe manier, gebruik makend van social media, mobiele en Cloud technologie. Het beste van Customer Relationship Management (CRM) is nu beschikbaar voor Student Recruitment Management (SRM).

“Potentiële studenten haken af als de onderwijsinstelling niet goed georganiseerd is”

Een goede organisatie staat in de top 3 van beoordelingscriteria van aankomend studenten

MEET EN VERGROOT HET RESULTAAT VAN UW WERVINGSINSPANNINGEN

Cobra CRM helpt u te achterhalen wat voor studenten belangrijk is tijdens hun zoektocht naar de beste opleiding. Op basis van deze kennis kunt u vervolgens de juiste informatie naar de juiste student sturen.

Onderhoud contact met (potentiële) studenten via meerdere kanalen, van eerste contact tot en met de inschrijving.  Verbeter ieder stadium van de recruiting funnel: beheer online zoekgedrag, email, direct mail en social media campagnes.

“Elke interactie met uw onderwijsinstelling wordt opgeslagen op de studentprofielkaart, zodat u een steeds completer beeld krijgt van de interesses en voorkeuren per individuele student.”

U mist geen potentiële student meer; kwalificeer de leads en zorg voor de juiste contacten (touchpoints) op het juiste moment. Geef de productiviteit en performance van uw wervingsactiviteiten een impuls, door het wervingstraject te automatiseren.

Beheer allerlei evenementen van open dagen tot proeflessen en bedrijvendagen. Creëer uw eigen krachtige analyses en duidelijke dashboards waarmee u het effect van uw inspanningen inzichtelijk maakt. U neemt daardoor slimmere beslissingen op basis van echte resultaten in plaats van aannames.

360 GRADEN BEELD VAN AANKOMENDE STUDENTEN

U plaatst aankomend studenten centraal in de wervingsactiviteiten en realiseer daarmee de optimale student recruitment journey. Profiteer van de mogelijkheden van Salesforce en Cobra CRM bij student recruitment met: 360 o view op de gehele journey van begin tot eind. Daarbij kunt u denken aan web- en event traffic generation, registratie & identificatie, marketing automation, event management, recruitment center,  feedback & enquêtes,  dashboards en (real-time) rapportages.

Bouw aan sterke relaties door persoonlijke communicatie

Bied content aan op de manier zoals aankomende studenten dat willen en creëer gepersonaliseerde campagnes als nooit tevoren. Salesforce maakt het mogelijk om eenvoudig digitale kanalen te combineren, zoals email, mobiel en social media. Dit stelt u in staat om contact te onderhouden met aankomende studenten op het kanaal van hun voorkeur.

Luister op social media, ga gesprekken aan via diverse kanalen lever de juiste boodschap op het juiste moment door personalisatie in de student journey. Salesforce biedt de flexibiliteit om variaties te testen qua content, kanaalkeuze, timing en frequentie. Zo kunt u zelf ondervinden wat het beste werkt voor uw specifieke doelgroep.

Direct zicht op instroom van studenten, real-time en mobiel

Vertaal Big Data van uw wervingscampagnes in Big Impact. Van adverteren tot open dagen en proeflessen, veel onderwijsinstellingen worstelen om real time antwoord te hebben op belangrijke vraagstukken. Welke voorlichting -en werving activiteiten sorteren het grootste effect? Wie hebben een event bezocht en is men tevreden? Welke  twijfels en overwegingen zijn er bij de studiekeuze? Welk beeld heeft de aankomend student van de onderwijsinstelling? Hoeveel studenten zullen naar verwachting gaan instromen?

“Met de koppeling tussen Salesforce en Eduarte heeft u direct inzicht in conversie.”

DIENSTEN

Onze diensten geven u handvatten om te werken met Salesforce

 • INRICHTEN SALESFORCE CRM

  Wij implementeren en optimaliseren samen met u de Salesforce-oplossing

 • INTEGRATIE SALESFORCE CRM

  Integreren met andere bestaande informatiesystemen

 • TRAINING SALESFORCE CRM

  Praktijk gerichte opleidingen

 • SUPPORT SALESFORCE CRM

  Effectieve ondersteuning

Zij kozen reeds voor Salesforce