Oplossingen

Klantgerichte marketing, hogere conversie met Cobra CRM en Salesforce

Haal het maximale uit uw ambities met datagedreven digital marketing

U wilt uw marketingactiviteiten naar een hoger niveau tillen, bijvoorbeeld door dynamische content in te zetten of uw klanten slimmer te segmenteren. Maar u heeft te weinig expertise of gewoonweg te weinig handen om uw ambities te realiseren. Dan kunt u op de expertise van onze marketingspecialisten aan. Of u nu uw conversie wilt verbeteren of u een 360° klantbeeld nastreeft: onze specialisten ondersteunen u waar nodig.

Veranker uw datagedreven marketing in Salesforce Marketing Cloud en Pardot

Onze marketingspecialisten weten niet alleen alles van datagedreven en conversiegerichte digital marketing, maar ook hoe u die verankert in uw Marketing Automation tool. Of het nu gaat om Marketing Cloud, Pardot of andere, met Salesforce geïntegreerde, Marketing Automation tools: wij zorgen dat u het maximale haalt uit de uitgebreide functionaliteiten van deze oplossingen. Wij helpen u uw klantbeeld te optimaliseren, uw customer journey te borgen in de oplossing en complete campagnes te automatiseren.

Customer Journey

Wanneer staat welke klant open voor welke content? Onze marketingspecialisten helpen u inzicht te krijgen in de Customer Journey, zodat u de basis legt voor een 360° klantbeeld en u persoonlijke, geautomatiseerde campagnes kunt opstellen.

Dynamische content

Elke klant opent in zijn eigen tijd en context uw marketingcampagne. Daarom helpen onze marketingspecialisten u om dynamische content te ontwikkelen, zodat uw campagnes altijd aansluiten op de belevingswereld van de klant.

Hogere conversie

De campagnes die het best converteren zijn gepersonaliseerd, op het juiste moment verstuurd en relevant in de context van de klant. Onze marketingspecialisten helpen u de hoogst haalbare conversie te realiseren.

‘62% van klanten verwacht dat bedrijven zich aanpassen gebaseerd op hun acties en gedrag.’

State of the Connected Customer

Klantgerichte campagnes en procesoptimalisatie

De marketingspecialisten van Cobra CRM helpen u uw klantgerichte marketingcampagnes te optimaliseren en automatiseren, helpen dynamische content te ontwikkelen en uw resultaten te analyseren en verbeteren. In Salesforce bouwen we uw klantprofielen uit tot een 360° klantbeeld, zodat u weet welke content u naar welke klant op welk moment moet versturen.

We adviseren u overigens ook over de processen zoals die nu zijn ingericht: hoe kan het efficiënter? Hoe zorgt u dat uw campagnes nog beter aansluiten bij uw klanten? Hoe volgt u de campagnes het best op? En hoe kunnen uw marketingactiviteiten ingezet worden door sales en service? Uiteraard beleggen we de kennis binnen uw organisatie zodat u, als u er klaar voor bent, zelfstandig verder kan om uw merk verder uit te bouwen.

Customer Journey

Uw (potentiële) klanten hebben een uitdaging waarvoor ze u nodig hebben. Maar weet u ook waar ze op zoek gaan naar informatie? En welke content ze dan het meest interessant vinden? Of wanneer ze die informatie tot zich nemen via welk apparaat? En niet geheel onbelangrijk: hoe maakt u van die geïnteresseerden daadwerkelijk klanten? Dat maken onze marketingspecialisten samen met u inzichtelijk met de Customer Journey.

De marketingspecialisten van Cobra CRM brengen de Customer Journey voor al uw klanten in kaart en maken het visueel. Zo kunt u eenvoudiger het gesprek aan met collega’s over de vraag: wat heeft onze klant nu nodig? Uiteraard borgen we de klantreis in Salesforce, zodat u klanten vanaf het allereerste contactmoment tot ver in hun klantreis kunt volgen. U weet dan precies hoe en wanneer u welke klanten met welke content en via welk kanaal kunt bereiken.

Datakwaliteit- en verrijking

Om datagedreven marketing te doen, moet uw data in topconditie zijn. Daarom helpen onze marketingspecialisten u met datakwaliteit en -verrijking. Samen definiëren we wat een klant is, wie daaraan voldoet en welke segmenten we kunnen inrichten. We schonen uw Salesforce-database en externe bronnen volledig op en zorgen dat de klantdata ontdubbeld is. Zo ontstaat één bron met unieke klantdata voor al uw datagedreven marketingcampagnes.

Vervolgens verrijken we de data om een 360° klantbeeld te realiseren. U krijgt inzicht in contactvoorkeur van uw klanten, de geschiedenis van de ontvangen campagnes, conversies op uw marketingcampagnes. Ook helpen we u om te voldoen aan alle AVG-regels, zodat uw klant zelf in controle blijft als het zijn data betreft. Uiteraard beleggen we alle kennis in uw organisatie, zodat u uiteindelijk zelfstandig verder kunt om uw marketing te optimaliseren.

Haal het maximale uit uw marketing

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!