Wie is Cobra CRM

Cobra CRM implementeert sinds 2014 succesvol Salesforce implementaties voor onderwijs, MKB en non-profit. Het salesforce platform biedt organisaties en bedrijven, klein en groot, de mogelijkheid snel operationeel te zijn en meer conversies te bewerkstelligen. In plaats van maanden kunnen in enkele weken de eerste resultaten gerealiseerd worden. Cobra CRM beschikt over een uitgebreid team vakspecialisten die het mogelijk maken om een juiste implementatie van Salesforce platform mogelijk te maken. Tijdens de implementatie houden wij rekening met al uw bedrijfsprocessen én extra bedrijfssystemen. Indien nodig maken wij maatwerk koppelingen, zodat u met eenduidige en duidelijk data kunt werken. Dit alles teneinde meer conversies en omzetten voor uw onderwijsinstelling of zakelijke bedrijf te halen.

Waarvoor staat Cobra CRM

De naam Cobra is een afgeleide van de avant-gardebeweging van kunstenaars uit Denemarken, België en Nederland. De Cobragroep was van 1948 tot 1951 actief. CoBrA is een arconiem voor Copenhague, Bruxelles, Amsterdam. De Cobra-kunstenaars wensten in hun werk een vrije en spontane uitdrukkingswijze, maar de vier oerelementen – vuur, lucht, water, aarde – bleven extreem belangrijk. Cobra CRM ziet het inzetten van CRM als een kunstvorm waarbij de basis extreem belangrijk blijft. Deze basis zijn uw bedrijfsdoelen en uw gewenste conversies. De invulling van de CRM per bedrijf verschilt echter enorm. Hierbij komt spontaniteit om de hoek. Vrije invulling van de wensen, maatwerk implementaties en buiten de kaders denken zijn voor de medewerkers van Cobra CRM erg belangrijk. Dit alles zonder concessies te doen in uw bedrijfsdoelstellingen en gewenste conversies.

Gedreven door professionaliteit en kennis,

gericht op resultaat.

Vincent Revenboer

Arne van Veen

Soraya Bastemeijer

Aalt den Herder

Michiel van Felius

Irma van Amstel

Frank van ’t Ende

Wouter Meijers

Johan de Wild

Tom Obdam

Emily van der Hoff
– van Oeveren

Wat doet Cobra CRM

Wij ondersteunen u in het proces een klantgericht bedrijf te worden. Een bedrijf dat medewerkers in staat stelt met de beste technologie klanten de beste ervaring te geven en klantloyaliteit te creëren. Wij helpen bij het beheren van al uw klanten, leden, studenten, donateurs, en prospect, zodat u kunt handelen op basis van inzicht. Met korte iteraties versnellen we de implementatie en adoptie met een positief resultaat.

Waarom kiezen voor Cobra CRM?

Wij zijn van mening dat Salesforce de beste CRM oplossing is, maar we begrijpen ook dat één van de grootste uitdagingen voor de klanten is het inschakelen van de juiste implementatiepartner die uw organisatie begrijpt. Cobra CRM maakt de koppeling tussen uw bedrijf en de bijbehorende bedrijfsdoelstellingen en implementeren Salesforce volledig naar wens. Hierdoor behaalt u sneller resultaat van uw campagnes. Wij nemen de tijd om vast te stellen wat uw organisatie nodig heeft en geven graag advies. Daarbij geloven wij in Salesforce. Salesforce is internationaal gezien een zeer betrouwbare en succesvolle CRM oplossing die helpt uw bedrijfsdoelstellingen te halen (mits juist geïmplementeerd).

  • Salesforce implementaties en integratie met andere systemen

  • Het geven van tools om betere beslissingen te nemen, sneller dan ooit

  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen

  • Snel leveren en toevoegde waarde aantonen

Het is wat wij doen, waarbij we ons richten

op het MKB, non profit organisaties

en onderwijs.

Zij kozen reeds voor Cobra CRM