Projecten van Cobra CRM

Reeds meerdere bedrijven en onderwijsinstellingen gingen de samenwerking met Cobra CRM succesvol aan. Een aantal van deze succesvolle samenwerkingen lichten wij graag verder toe.

Efficiënter samenwerken vanuit data

Van één kunstgras component tot een sportpark vol met kunstgrasvelden voor topsporters. Bij GreenFields hoort een volwassen technieklandschap voor de ondersteuning van haar processen. Benieuwd naar deze transformatie?

Computest
Hartger Ruijs, Directeur Computest

Wij werken al enige tijd tot grote tevredenheid met Salesforce. Sindskort gebruiken we Salesforce nu ook bij onze klantenservice. Daardoor is onze organisatie naar een nog hoger niveau getild. En dankzij Cobra CRM verliep de integratie met…

Onderwijsinstelling Aventus

Cobra CRM helpt Aventus de interacties van haar potentiële studenten te volgen. Voor het marketingteam van Aventus is dit van cruciaal belang, omdat deze gegevens bijdragen aan meer bezoekers op de open dagen. Dankzij de integratie met Eduarte kan Aventus ook conversies meten.

projecten-overzicht-hva
Alumni zijn klanten van morgen

92.000 Alumni zijn door middel van Salesforce in beeld gebracht waardoor de verbinding met de alumni naar een hoger niveau getild kan worden. Benieuwd naar hoe we dit hebben gedaan? Bekijk dan de gehele case.

 

Zij kozen reeds voor Cobra CRM