Salesforce implementatie | Cobra CRM

Voor een succesvolle Salesforce implementatie is bepaalde kennis en expertise nodig. Heeft u deze kennis en expertise niet in huis en bent u daarom op zoek naar een Salesforce implementatie partner die u bij dit proces helpen en met u meedenken over de beste Salesforce oplossing? In dat geval bent u bij Cobra CRM aan het juiste adres! Wij zijn een gecertificeerde Salesforce partner en helpen u graag bij de Salesforce implementatie 

Wat is Salesforce? 

Salesforce is een CRM-pakket dat in 1999 is opgericht door CEO Mark Benioff. Het doel van Salesforce is om CRM-software te kunnen aanbieden aan bedrijven door middel van Cloud Computing. Tegenwoordig wordt dit Software-as-a-Service (ook wel: SaaS) genoemd.
Met Salesforce kunt u eenvoudig al uw interacties bijhouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan telefonische gesprekken, mails, meetings en/of afspraken, social media en websiteverkeer. Met behulp van koppelingen met uw bestaande software- en bedrijfssystemen kunt u een complete Customer Journey inrichten en hiermee uw bedrijfsdoelstellingen sneller en effectiever behalen.

Cobra CRM ontzorgt u bij het opzetten van de architectuur, projectmanagement en het programmeren van de benodigde koppelingen. Hierbij hebben wij ervaring met verschillende software, waaronder Microsoft Dynamics Navision, Mailchimp en Getfeedback.  

Neem contact op voor een persoonlijk advies

Uw Salesforce implementatie partner

Zoals gezegd vergt de Salesforce implementatie de nodige kennis en ervaring. Als u zelf niet over deze kennis en ervaring beschikt, is het verstandig om hier een Salesforce implementatie partner voor in te schakelen. Cobra CRM is een gecertificeerde Salesforce implementatie partner en is daarnaast uitgeroepen door Salesforce.org tot Salesforce Education Partner of the Year 2021. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf en wilt u graag meer weten over wat Cobra CRM voor u kunt betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!