Salesforce Live

Qredits op het podium bij Salesforce Live!

28 juni in Utrecht

Het is alweer even geleden, maar eindelijk kunnen Salesforce professionals elkaar weer ontmoeten tijdens een nieuwe editie van ‘Salesforce Live’. Op 28 juni organiseert Salesforce dit evenement in Utrecht. Tijdens deze dag word je bij gepraat over de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen. Grote en kleine Salesforce klanten krijgen het podium om te delen hoe zij Salesforce toepassen.Salesforce heeft Qredits gevraagd om een inspirerend project te laten zien.

Qredits verstrekt microkredieten

Qredits is een verstrekker van microkredieten voor ondernemers en werkt al geruime tijd samen met Cobra CRM. Voor deze ondernemers en hun coaches gebruikt Qredits de Salesforce Experience Cloud. Dit portaal wordt tijdens Salesforce Live getoond en zal je versteld doen staan over de eindeloze mogelijkheden van dit product. Het is zeker de moeite waard om langs te komen!

Verschillende doelen

Salesforce Experience Cloud (voorheen Community Cloud) geeft de mogelijkheid om een directe frondent schil te leggen op het Salesforce platform. Hierdoor hoeven er geen integraties gemaakt te worden en is de data altijd actueel. Voor Qredits resulteerde dit in verschillende Experience sites met verschillende doelen. Het ondersteunen van haar kredietklanten, ondersteunen van Coaches en op dit moment wordt er gewerkt om ook de Trainers en deelnemers te kunnen ondersteunen vanuit een Experience site.

Doorlooptijd

Het resultaat laten we natuurlijk nog even niet zien. Dit is immers de verassing van 28 juni. Wel zagen we in de ontwikkeling van de verschillende experience sites dat dit in vergelijking met andere oplossingen het platform erg snel stond. In september was de eerste sessie met onze UX designer en in december gingen we live met de omgeving. In de tussentijd is de wens van de gebruiker opgehaald, gedesigned, ontwikkeld op frontend en backend, getest door de gebruiker en live gegaan. Doordat de grenzen rondom Security, Gebruikers, Data structuren etc al geborgd zijn door het platform kun je dus erg snel een oplossing naar de markt brengen.

Wireframe:
Design uitwerking:

Ook nieuwsgierig geworden? Meld je aan via onderstaande knop!