saMBO-ict

[vc_single_image image=”1385″ img_size=”full”]

saMBO-ICT Conferentie 2019

Tijdens de saMBO conferentie geven wij op vrijdag 27 september samen met onze klant Aventus de presentatie
The Student Journey – een 360° blik op studenten. Afgelopen jaren hebben we samengewerkt om
The Student Journey optimaal in te richten, en met succes. 

Tijdens de presentatie nemen we jou mee in hoe studenten zich oriënteren op hun vervolgopleiding in het MBO. Welke keuzes maken zij en hoe maak je deze keuzes inzichtelijk? Hoe verzamel en structureer je deze informatie zodat een 360-graden blik op studenten ontstaat? En niet te vergeten: hoe gebruik je deze kennis om doeltreffender en klantgerichter te werk te gaan?

Aventus en CobraCRM nemen je mee in de gezamelijke inspanningen om te komen tot een zogenoemde ‘Connected Campus’ een omgeving die een 360° blik biedt op de (potentiële) student tijdens zijn/haar student journey. 

Vrijdag 27 september – 10:30 uur

 

[mk_button size=”medium” url=”https://www.sambo-ict.nl/2019/09/40e-sambo-ict-conferentie-bij-lentiz/” align=”center”]Bekijk het programma[/mk_button]
[mk_padding_divider size=”82″]

Jouw studenten effectiever werven?

Het middelbaar beroepsonderwijs (MBO) is een populaire stap voor jonge volwassenen die zich willen voorbereiden op hun toekomstige loopbaan. Afgestudeerden aan het MBO zijn goed voor ongeveer 40% van de beroepsbevolking, worden beschouwd als de “ruggengraat” van de samenleving en leveren een enorme bijdrage aan de economie. 66 MBO instellingen bedienen momenteel bijna 500.000 studenten in Nederland met opleidingen variërend van gezondheidszorg, horeca, techniek, design en nog veel meer. Door de voorspelde demografische daling de komende jaren, zal de concurrentie tussen de verschillende MBO instellingen naar verwachting toenemen. Hierdoor zullen onderwijsinstellingen steeds effectiever moeten worden in het werven van nieuwe studenten.

Benieuwd hoe je dit kunt doen?

[mk_button size=”medium” url=”https://www.cobracrm.nl/projecten/onderwijsinstelling-aventus/” align=”center”]Bekijk de casestudy[/mk_button][mk_padding_divider size=”82″]
[vc_empty_space height=”30px”]

Zij kozen reeds voor Cobra CRM

[vc_empty_space height=”20px”]
[vc_empty_space height=”20px”]
Menu