Vacature

Junior Salesforce Developer 

Welkom bij de leukste IT-dienstverlener van Nederland! Bij Cobra helpen we organisaties om hun processen voor sales en marketing te digitaliseren met behulp van Salesforce. Zodat ze slimmer en efficiënter gaan werken, en ze hun tijd kunnen besteden aan de dingen waar het echt om gaat. We groeien hard en zijn net verhuisd naar een mooie nieuwe locatie. Daarom zijn we op zoek naar een getalenteerde Junior Salesforce Developer. Iemand die communicatief vaardig is en houdt van puzzelen.

Wie ben jij?

Je hebt de ambitie om de beste in jouw vak te worden. Je hebt passie voor technologie en wil jezelf continu blijven ontwikkelen. Je begrijpt dat softwaretechnologieën zich voortdurend blijven ontwikkelen en dat je kennis up-to-date moet blijven. Je hebt de drive om nieuwe technologieën, methodieken en concepten eigen te maken en toe te passen in projecten en bij klanten. Daarnaast vind je het leuk om kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant centraal staat.

Wat ga je doen?

Als Junior Software Developer ontwikkel jij oplossingen in Salesforce voor onze klant. Je vindt het leuk om te coderen en dingen te ontwikkelen, helemaal als er veel moet worden nagedacht. Echte puzzels of breinkrakers dus! Jij weet straks als developer alles van Salesforce, zodat je onze teams en klanten het juiste advies kunt geven.

Als je klaar bent voor het echte werk, ga je als Junior Software Developer thuis, op kantoor of bij klanten op locatie aan de slag. Je bent onder andere betrokken bij functionele en technische workshops, om de wensen en behoeften van de klant in kaart te brengen. Je ontwikkelt, implementeert en test oplossingen voor verschillende klanten, waarbij je gebruik maakt van het Salesforce Platform.

Bij de meeste opdrachten werken we op basis van agile-scrum. Dit is een manier van werken om grote projecten op te delen in kleine stapjes en zo sneller (delen) van een oplossing te kunnen ontwikkelen, testen en in gebruik te nemen. Als junior consultant ben je een belangrijk onderdeel van een agile-scrumteam.

We zoeken iemand die:
 • Met succes een bachelor- of masteropleiding heeft afgerond. Bijvoorbeeld in de richting van informatiekunde, informatica of een bètastudie;
 • Nul tot drie jaar ervaring heeft met Java, C# en webtechnologieën als HTML, JavaScript, Jquery, Angular of Heroku;
 • Kennis of interesse heeft in API-technieken als SOAP en REST;
 • Goed kan communiceren, luisteren en durft door te vragen bij klanten en collega’s;
 • Liefde heeft voor coderen en het leuk vindt om bedrijfsprocessen te verbeteren;
 • Graag nieuwe dingen ontdekt en inspeelt op veranderingen;
 • Vaardig is in zowel Nederlands als Engels (verbaal én schriftelijk).
 • Van gezelligheid houdt en graag onder de mensen is.
Wat krijg jij?

Naast een superleuke baan, kun je bij ons rekenen op:

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Een gezellige werkomgeving in Zwolle
  • Inspiratie, plezier en ontwikkelmogelijkheden
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
Heb je interesse?

Hebben we je enthousiast gemaakt? Neem dan contact op met Tom Obdam via 06 23 76 35 73 of tom@cobracrm.nl.

Past deze vacature niet bij je, maar zie je Cobra CRM wel zitten? Stuur dan een open sollicitatie!