Werken bij CobraCRM

Wij houden geen mooie praatjes, maar vertellen je de dingen zoals ze hier echt gebeuren. We besteden aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling, zijn bereid in je te investeren en behandelen je niet als een nummertje.

Even voorstellen!

Wij zijn een groep hechte collega’s met een “work hard, play hard” mentaliteit! Bij ons gaat het niet om de input, maar om de output die jij levert. Naast hard werken zijn de dingen die wij belangrijk vinden gezelligheid, kwaliteit en kennis. Als jij ons komt versterken kom je te werken voor een startup. Ons doel is het verbeteren van bedrijfsprocessen met behulp van het Salesforce platform. We willen toegevoegde waarde leveren door digitale transformatie.  We ontwikkelen hiervoor speciale producten voor onze onderwijsklanten. Hier werken wij hard aan onder de naam van Cobra CRM.

Wij zijn een platte organisatie waarin iedereen voor je klaarstaat! Vriendschap vinden wij erg belangrijk. Ons kantoor is gevestigd in Zwolle en we zijn de Salesforce partner voor Noord-oost Nederland.

Benieuwd naar onze vacatures?
Bekijk ze hieronder!

Vacature(s)

Waar wij onder andere voor werken!