Marketing automation met Salesforce voor uw bedrijf

Salesforce is wereldwijd één van de grootste en betrouwbare CRM systemen voor de zakelijke markt. Het uitermate krachtige, snelle CRM systeem van Salesforce geeft u direct inzicht in resultaat én biedt u kans voor optimalisatie en personalisatie van al uw uitingen. Hierdoor vergroot u de kans op conversie en zal uw bedrijf winstgevender worden.

“Overtuig uw klanten tijdens hun klantreis en maak van klanten ambassadeurs”

Haal meer omzet uit uw bestaande klanten door doelgerichte CRM met Salesforce

Bouw aan sterke relaties door persoonlijke communicatie

Uw klant komt iedere dag in overvloed in aanraking met uitingen van uw bedrijf en van andere bedrijven. Door alle mogelijkheden van Salesforce CRM optimaal te benutten kunt u al uw klanten gepersonaliseerde campagnes aanbieden die precies aansluiten bij hun behoeften.

Salesforce biedt de flexibiliteit om verschillende mogelijkheden te testen qua content, kanaalkeuze, timing en frequentie. Zo kunt u zelf ondervinden wat het beste werkt voor uw specifieke doelgroep.

UW BEDRIJFSDOELSTELLINGEN SNELLER EN EFFICIËNTER GEHAALD

Cobra CRM helpt u te ontdekken waar de meeste omzetkans van uw bedrijf ligt. Gebruik voor de persoonlijke communicatie meerdere kanalen die u uiterst efficiënt kunt combineren door middel van Salesforce.

Door de verschillende fases van de Customer Journey inzichtelijk te maken en per fase een unieke en passende boodschap te ontwikkelen zal uw klant relevante en interessante content ontvangen gedurende iedere stap van zijn of haar digitale klantreis.

Websiteverkeer, e-mailgedrag, Social media interacties, alles draagt bij aan een gepersonaliseerde en geoptimaliseerde communicatie met uw doelgroep.

“Elke interactie met uw bedrijf wordt opgeslagen, zodat u een steeds completer beeld krijgt van de interesses en voorkeuren per individuele klant.”

Maak van potentiële klanten, kopende klanten! Kwalificeer de leads en zorg voor de juiste contacten (touchpoints) op het juiste moment. Zorg voor een boost van uw omzet door de effectieve inzet van Salesforce als uw marketing automation systeem.

Salesforce biedt u de mogelijkheid om krachtige analyses en duidelijke dashboards te maken waarmee u het effect van uw inspanningen inzichtelijk maakt. U neemt daardoor slimmere beslissingen op basis van echte resultaten in plaats van aannames. Dit zorgt uiteindelijk voor lagere kosten en meer omzet. Cobra CRM ondersteunt u bij de implementatie, maar kan uw team ook voorzien van effectieve Salesforce trainingen zodat u het meeste uit Salesforce haalt.

360 GRADEN BEELD VAN UW KLANTEN

Met Salesforce CRM zet u uw (potentiële) klanten centraal. Customer Relationship Management maakt het mogelijk om een 360 o view van de gehele (digtiale) klantreis in kaart te brengen. Van het eerste contact tot herhaalde aankopen. Maar denk ook aan web- en event traffic generation,  marketing automation, event management,  feedback & enquêtes,  dashboards en (real-time) rapportages.

Van Big data naar Big Impact met Salesforce en Cobra CRM

Vertaal de gegenereerde Big Data naar Big Impact. Van adverteren tot aankoop, als bedrijf heb je vaak behoefte aan real-time en betrouwbare antwoorden op uw belangrijke vraagstukken. Welke kanalen hebben het meeste effect op uw omzet, welke kanalen blijven achter? Is men tevreden over de geleverde producten? Welke  twijfels en overwegingen zijn er voor tot aankoop overgegaan wordt?

Koppelingen tussen Salesforce andere software systemen

Salesforce kan gekoppeld worden met alle diverse software systemen. Denk hierbij aan Microsoft Dynamics Navision, Mailchimp, Getfeedback en Eventbrite. Cobra CRM kan ook maatwerk koppelingen voor u opzetten.

DIENSTEN

Onze diensten geven u handvatten om te werken met Salesforce

 • INRICHTEN SALESFORCE CRM

  Wij implementeren en optimaliseren samen met u de Salesforce-oplossing

 • INTEGRATIE SALESFORCE CRM

  Integreren met andere bestaande informatiesystemen

 • TRAINING SALESFORCE CRM

  Praktijk gerichte opleidingen

 • SUPPORT SALESFORCE CRM

  Effectieve ondersteuning

Deze klanten kozen reeds voor Cobra CRM