Cobra CRM: uw Salesforce Partner

Voor iedereen die en effectief wil gaan starten met marketing automation en CRM, is Salesforce een uitstekende oplossing. Binnen Salesforce CRM zijn er verschillende mogelijkheden en afhankelijk van uw situatie en vraagstuk kunt u voor één van deze implementaties kiezen. De keuze voor een specifieke CRM-oplossing en het implementeren hiervan kan een uitdaging zijn. Bent u hierom op zoek naar een Salesforce partner die u helpt met de implementatie van Salesforce? Cobra CRM is een gecertificeerd Salesforce partner én is uitgeroepen tot Salesforce Education Partner of the Year 2021. Wij denken graag met u mee over de geschikte Salesforce oplossing! 

De geschikte Salesforce oplossing voor uw vraagstuk

Welke Salesforce oplossing voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw situatie en wensen. Cobra CRM ondersteunt u als Salesforce partner bij de keuze voor de CRM-oplossing en helpt u graag bij het implementeren van deze oplossing.

SalesCloud

Wilt u waar u ook bent en samen als één team ontwikkelingen en doelstellingen volgen? Heeft u de behoefte voor het beheren en werven van klanten, leden, studenten of donatuers? Salesforce Sales Cloud is dan dé oplossing voor uw vraagstuk. Met de juiste implementatie kunt u ook onderwerk alle ontwikkelingen en doelstellingen blijven volgen.

Marketing Cloud

Als marketeer wilt u graag inzichtelijk maken wat uw klanten bezig houdt. Met Salesforce Marketing Cloud kunt u uw doelgroep benaderen met zeer relevante en aantrekkelijke informatie via diverse online marketing kanalen. Marketing Cloud biedt als voordeel dat u eenvoudig campagnes kunt aanmaken, deze kunt automatiseren, volgen en de resultaten over meerdere kanalen kunt volgen.

Service Cloud

Met de veranderende technologie verwachten uw klanten ook sneller en beter antwoord op hun vragen. Ze willen het liefst 7 dagen per week en 24 uur per dag bij u terecht kunnen voor vragen. Daarnaast hebben ze de wens niet iedere keer hetzelfde verhaal te moeten vertellen. Met de Salesforce Service Cloud kunt u alle contacten met uw bestaande klanten volgen en kunt u de service stroomlijnen en optimaliseren zodat uw klanten uiterst tevreden zijn over uw service.

Community Cloud

Door de opkomst van smartphones is ook de markt van apps enorm gegroeid. Met het Salesforce1 Platform is het mogelijk voor u om snel uitgebreide en zakelijke apps te ontwikkelen en uit te rollen. Waar u met andere mogelijkheden veel tijd en geld kwijt bent met het ontwikkelen van apps, is het bouwen van apps een stuk sneller en eenvoudiger geworden met het Salesforce1 Platform.

Neem contact op voor een persoonlijk advies

Cobra CRM: uw partner voor al uw Salesforce vraagstukken 

Met Salesforce kunt u interacties bijhouden zoals telefonische conversaties, e-mail, meetings en/of afspraken. Daarnaast kunt u eenvoudig een complete Customer Journey inzichtelijk maken waarmee u sneller en effectiever uw bedrijfsdoelstellingen behaalt. Cobra CRM is dé Salesforce partner die u graag ondersteunt bij uw Salesforce vraagstukken. Zo kunnen wij vaak zonder hoge investering een koppeling maken met uw ERP pakket, boekhoudsysteem, websurvey of andere software. Als u voor Cobra CRM kiest als uw Salesforce partner, ontzorgen wij u ook nog eens bij het opzetten van de architectuur, projectmanagement en het programmeren van deze koppelingen. Bent u op zoek naar een betrouwbare Salesforce partner die met u meedenkt en u ondersteunt? Dan is Cobra CRM de beste oplossing voor u! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.